Våra produkter

Mr Smith

 Australiensiska Mr Smith står för stil, ekologiskt val och hög kvalitet. Produkterna är återfuktande och närande. De är fria från parabener och silikon och är aldrig testade på djur.  Detta är vårt nyaste märke, men ett som vi omedelbart fastat för då vi ser hur bra produkterna fungerar!  

Olaplex

Vi använder nu revolutionerande produkter från Olaplex, när du färgar/tonar ditt hår hos oss. Olaplex är fritt från silikon, sulfater och eftalater och är aldrig testat på djur. Olaplex kan blandas i alla hårfärger och blekningar och har en välgörande effekt på ditt hår, då produkterna gör att skadat hår lagas på nytt. Samtidigt blir ditt hår allt mer motståndskraftigt och välmående, för varje gång produkterna används. Fråga oss gärna mer om dessa produkter, då du kommer till oss!

KEVIN.MURPHY

KEVIN.MURPHYs produkter är paraben- och sulfatfria. Det är mycket viktigt för varumärket att alla produkter är miljövänliga - därför gillar vi att arbeta med deras produkter!

 

Vi är en av KEVIN.MURPHYs Session Salon´s, vilket innebär att vi löpande uppdaterar våra frisörer genom deras fyrstegsutbildning.

Tejphår - våra brands

Vi använder oss av tejphår från Hairtalk och Richy Hair.