Våra produkter

Mr Smith

 Australiensiska märket Mr Smith står för stil framför allt, substans i alla ingrediensval och enkel design. Produkterna är PETA-  certifierade, fria från parabener och  sulfater och testas aldrig på djur. Dessutom är större  delen  av sortimenet är helt veganskt. Mr Smith är helt klart i framkant  när det väl gäller!

Olaplex

Vi använder revolutionerande produkter från Olaplex, när du färgar/tonar ditt hår hos oss. Olaplex är fritt från silikon, sulfater och ftalater och är aldrig testat på djur. Olaplex kan blandas i alla hårfärger och blekningar och har en välgörande effekt på ditt hår, då produkterna gör att skadat hår lagas på nytt. Samtidigt blir ditt hår allt mer motståndskraftigt och välmående, för varje gång produkterna används. Fråga oss gärna mer om dessa produkter, då du kommer till oss!

Malibu c

Malibu C - märket som löser dina problem. Vare sig du vill avfärga håret eller bara rensa det från metaller, så har Malibu C det du söker. Alla produkter från Malibu C är helt veganska. Det finns även produkter att köpa med hem så att du kan underhålla ditt hår hemma.

My. Haircare

Ett färgförändrande schampo för dig som vill bevara eller förändra din färg. Infuse My Colour är silikonfritt, helt veganskt, paraben- och sulfatfritt. Dessutom så går det att få det skräddarsytt så att det passar just dig. Infuse My Colour har också ett miljövänligt refillsystem för dig som kund.

Handgjorda schampobars i en återanvändningsbar förpackning. Perfekt att ha med i handbagaget när du reser. Sulfat-och parabenfria. Produkten är helt vegansk.

Richy Hair - tejphår

Richy Hair erbjuder oslagbar kvalitét och ger dig det drömhår du alltid önskat. De hållbara  fästena gör att du kan återanvända håret flera gånger.  Richy Hair har tunna fästen vilket även passar perfekt för dig med tunnare och nordiskt hår.

corsé - tejphår

Corsé har snabbt blivit en favorit. Mer hår på varje fäste ger en bättre utfyllnad för dig med lite tjockare hår som önskar en förlängning. Även dessa fästen är hållbara, vilket gör att man kan återanvända håret flera gånger.

cloud nine

Cloud Nine representerar en ny sort av värmeverktyg som erbjuder mindre värme för en snällare styling. Med en stor variation av värmeverkyg med temperaturkontroll får du ett maximalt resultat, även när du gör det hemma själv framför spegeln.

Ashley & co

Ett företag från Nya Zeeland som specialiserar sig på lyxiga dofter, fantastiska förpackningar och mjuka krämer. Hos oss hittar du handtvål, lotion, handkräm, doftljus och doftpinnar.